Описание
Код на производител: 004 BSH 927BarCode:3165140818810Описание на продукта
Изключително компактен благодарение на най-късата конструкция (само 185 mm) в неговия клас и малко тегло (само 1,8 kg) за идеална работа. До 500 винта (6 x 60 mm в меко дърво) само с едно зареждане на акумулатора. Мощни 67 Nm благодарение на новоразработената концепция на редуктора и нов 4-полюсен високомощен мотор на Bosch. Патронник 13 mm Auto-Lock. Уникална литиево-йонна технология Premium на Bosch за 400% по-голяма експлоатационна продължителност и ненадминат ресурс на акумулатора. Електронна защита на акумулаторните клетки (ECP) на Bosch: предпазва акумулатора от претоварване, прегряване и дълбоко разреждане. Вградено светодиодно осветление за осветяване на работната зона и на тъмни места. Спирачка на мотора за прецизна работа при серийно завинтване. Практична халка за колан за удобно окачване на инструмента на колан или стълба. Ергономично оформена ръкохватка с малка обиколка и меко противоплъзгащо покритие за работа без умора.
Окомплектовка: 1бр. L-Boxx, 2х 2,0 Ah Li-lon батерии, бързо зарядно устройство.
Напрежение: 18 V
Капацитет на батерията: 2.0 Ah
Вид на батерията: Li-Ion
Режим ударно пробиване: да
Макс. въртящ момент: 50 Nm
Обхват на патронника: 1.5-13 mm
Обороти на празен ход: 0 - 1700 min-1
Размери: Д/Ш/В - 189 / - / 229 mm
Тегло: 1.7 kg
Изключително компактен благодарение на най-късата конструкция (само 185 mm) в неговия клас и малко тегло (само 1,8 kg) за идеална работа. До 500 винта (6 x 60 mm в меко дърво) само с едно зареждане на акумулатора. Мощни 67 Nm благодарение на новоразработената концепция на редуктора и нов 4-полюсен високомощен мотор на Bosch. Патронник 13 mm Auto-Lock. Уникална литиево-йонна технология Premium на Bosch за 400% по-голяма експлоатационна продължителност и ненадминат ресурс на акумулатора. Електронна защита на акумулаторните клетки (ECP) на Bosch: предпазва акумулатора от претоварване, прегряване и дълбоко разреждане. Вградено светодиодно осветление за осветяване на работната зона и на тъмни места. Спирачка на мотора за прецизна работа при серийно завинтване. Практична халка за колан за удобно окачване на инструмента на колан или стълба. Ергономично оформена ръкохватка с малка обиколка и меко противоплъзгащо покритие за работа без умора. Окомплектовка: 1бр. L-Boxx, 2х 2,0 Ah Li-lon батерии, бързо зарядно устройство.
100 % по-голяма експлоатационна продължителност благодарение на технологията EC-мотор без четки.
Много ефективен: до 826 винта (6 x 60 mm в меко дърво) само с едно зареждане на акумулаторната батерия (18 V – 4,0 Ah).
Още по-мощен: 31 Nm (лек случай на завинтване) за широк спектър на приложение (18 V – 4,0 Ah).
Компактна конструкция: много малка дължина на главата (само 179 mm) за идеална работа.
Иновационни CoolPack акумулатори осигуряват оптимално излъчване на топлина и по този начин удължават експлоатационната продължителност с до 100 % (срвн. литиево-йонни акумулатори без CoolPack).
Електронна защита на акумулаторните клетки (ECP) на Bosch: предпазва акумулатора от претоварване, прегряване и дълбоко разреждане.
Електронната защита на мотора (EMP) предпазва мотора от претоварване и осигурява голяма експлоатационна продължителност.
13 mm патронник Auto-Lock.
Вградено светодиодно осветление с функция остатъчно светене за осветяване на работната зона и на тъмни места.
Сменящи се цветни халки за лесно отличаване и разпознаване на инструмента.
Монтиращ се държач за битове за лесно транспортиране и съхранение на битовете в инструмента.
Практична халка за колан за удобно окачване на инструмента на колан или стълба.
Спирачка на мотора за прецизна работа при серийно завинтване. Продукт известен още и като GSB 18 V EC, GSB18VEC, GSB18V-EC
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^